Vi udfører

Hos ALT-EL udfører vi stort set alle typer for elinstallation, dog har vi naturligvis vores spidskompetencer som vi med stolthed godt tør prale med.

Private

En meget stor del af vores kunder er hr og fru Danmark, deres hus, fritidshus eller lejlighed. Vi har modsat mange på markedet satset hårdt på at yde en super god service til vores små privatkunder, der da også belønner dette ved at vende tilbage næste gang de har brug for en elektriker.

Butik og kontor

Vi har hos ALT-EL en god kundekreds af diverse forretninger, såsom købmænd, tøjbutikker, isenkræmmer, farvehandel, mekanikere, revisorer, køkkenfirmaer, byggefirmaer osv. Her levere vi belysning, edb-netværk, almene elinstallationer service på deres maskiner, udskiftning af deres lyskilder, hjælper til med at spare på energien og ja listen kunne blive lang.

Læger

Gennem en af vores trofaste kunder har vi gennem tiden lavet edb-netværk og almene installationer hos rigtig mange læger og speciallæger. De ligger vægt på fleksibel arbejdstid mht. udførsel, at vi bliver hurtigt færdig og at der bagefter ikke er noget at komme efter. Her er vi hos ALT-EL eksperter.

Nybyg

Hele vores eksistens startede her, vi kan og vi vil være både pris og kvalitetsmæssigt svære at komme uden om. Dog vil en kvalitet vi kan stå inde for, altid komme før prisen. Vores håndværksmæssige stolthed går vi aldrig på kompromis med.

Køkken og bad

I samarbejde med køkken og byggefirmaer laver vi hos ALT-EL rigtig mange renoveringer eller total udskiftninger af køkken, bad og bryggers. Vores evne til at samarbejde på kryds af fagene, fleksibiliteten med arbejdets tidsplan, har gjort os til det fortrukne valg af elektriker, for flere spillere på dette marked.